Search found 93 matches

by LecLightning56
Thu Sep 26, 2019 7:41 pm
Forum: General discussions
Topic: FSiPanel requests Product Registration
Replies: 2
Views: 782

Re: FSiPanel requests Product Registration

Thank you for resetting my licence in respect of the issue described. In my case, no hardware changes had taken place, merely that the program had been running successfully one moment and then suddenly requested product registration on a later run. I had uninstalled FSiPanel prior to reinstalling th...
by LecLightning56
Thu Sep 19, 2019 8:34 pm
Forum: General discussions
Topic: FSiPanel requests Product Registration
Replies: 2
Views: 782

FSiPanel requests Product Registration

I seem to be having a recurrent problem with my installation whereby, although formally installed and activated, the program re-requests product registration. This results in exceeding the number of permissible resets of FSiPanel 2017 and thence contacting support for a complete reset. I only use FS...
by LecLightning56
Tue Jul 23, 2019 5:00 pm
Forum: General discussions
Topic: Autoland with the FSLabs A320
Replies: 13
Views: 1069

Re: Autoland with the FSLabs A320

Thanks again J-P, your fix works for me!
by LecLightning56
Tue Jul 23, 2019 1:59 pm
Forum: General discussions
Topic: Autoland with the FSLabs A320
Replies: 13
Views: 1069

Re: Autoland with the FSLabs A320

J-P, I have just imported the latest version of the A319 and everything is fine. I can engage both autopilots with the FSL A319. I shall go back and check the A320 once more and see if things are any different in your latest version of FSiPanel. If not, I shall endeavour to record the behaviour and ...
by LecLightning56
Tue Jul 23, 2019 8:55 am
Forum: General discussions
Topic: Autoland with the FSLabs A320
Replies: 13
Views: 1069

Re: Autoland with the FSLabs A320

J-P, Thanks for testing everything and reporting your findings. I did indeed import the A320 again having updated to the latest version. I had to enter the ILS frequency and course to be able to engage the LS button and use the localizer. Unfortunately I am still having the same issue of not being a...
by LecLightning56
Mon Jul 15, 2019 7:51 pm
Forum: General discussions
Topic: Autoland with the FSLabs A320
Replies: 13
Views: 1069

Re: Autoland with the FSLabs A320

I took the FSLabs for a circuit at EDDF, avoiding autopilot until intercepting the ILS, and managed to engage AP2 as expected (FSiPanel not used for this exercise). I still cannot get AP2 to work in FSiPanel 2017 for this aircraft with the latest A320 update 2.0.2.400.
by LecLightning56
Sun Jul 14, 2019 5:03 pm
Forum: General discussions
Topic: Autoland with the FSLabs A320
Replies: 13
Views: 1069

Re: Autoland with the FSLabs A320

I have followed your advice and state below the procedure I have used: 1. Load the aircraft from FSiPanel 2. Select the correct throttle setting 'SPEED' 3. Enter the correct ILS and runway course in the MCDU 4. Ensure that 'LS' is lit 5. Ensure that the localizer is captured by adjustment of the hea...
by LecLightning56
Sat Jul 06, 2019 7:39 am
Forum: General discussions
Topic: Autoland with the FSLabs A320
Replies: 13
Views: 1069

Autoland with the FSLabs A320

J-P, Just wondering as a practicing airliner pilot, if you can throw any light on the below posted by me on the FSLabs forum governing Airbus A320 autoland operation: "I have been practicing approaches using the FSiPanel 2017 tool for positioning the A320 on an ILS approach. The ILS frequency is set...
by LecLightning56
Tue May 28, 2019 1:28 pm
Forum: General discussions
Topic: Add Basic Aircraft function missing in 1.0.0.53 (Problem Solved)
Replies: 10
Views: 996

Re: Add Basic Aircraft function missing in 1.0.0.53 (Problem Solved)

This issue is now solved. You need to have already selected at least one of the credited aircraft in FSiPanel 2017 for the "Add Basic Aircraft" button to appear, having selected "Select Aircraft". J-P, I am not sure if this intentional but for your information on the subject if you feel that a mod m...
by LecLightning56
Tue May 28, 2019 11:25 am
Forum: General discussions
Topic: Add Basic Aircraft function missing in 1.0.0.53 (Problem Solved)
Replies: 10
Views: 996

Add Basic Aircraft function missing in 1.0.0.53 (Problem Solved)

J-P,

I have just upgraded to Version 1.0.0.53 and cannot find the "Add Basic Aircraft" under Select Aircraft.

Please investigate and advise accordingly (I had anti-virus off for the installation).