Approach Option

Post Reply
777Driver
Posts: 24
Joined: Thu Jul 09, 2020 12:11 pm

Approach Option

Post by 777Driver »

Hi,

I understand FSI Panel has an option on STAR. I would be very happy if you can add an option for Approaches. Would be wonderful if I can start at the IAF of a few miles before IAF for the approach.

Currently, what I do is using pilot waypoints and put the IAF manually. Would love to see an option to start at Approach IAF or even FAF.

Many thanks!
jpgarraio
Site Admin
Posts: 698
Joined: Fri Sep 15, 2017 10:30 am

Re: Approach Option

Post by jpgarraio »

Hi,

Thanks for your feedback, I will have a look at this option!

Cheers,

J-P
Jean-Pierre Garraio
Developer
Image
777Driver
Posts: 24
Joined: Thu Jul 09, 2020 12:11 pm

Re: Approach Option

Post by 777Driver »

most welcome. Now I can't go to the sim ride without flying it on p3d first.
jpgarraio
Site Admin
Posts: 698
Joined: Fri Sep 15, 2017 10:30 am

Re: Approach Option

Post by jpgarraio »

Cool.
I have updated 2017 to include the 777 on P3D V5.
It will need a new registration most probably.
Let me know if you are ready to try.

Cheers,

J-P
Jean-Pierre Garraio
Developer
Image
777Driver
Posts: 24
Joined: Thu Jul 09, 2020 12:11 pm

Re: Approach Option

Post by 777Driver »

I am totally on 2020 now. I have issues with the 777-300ER on the performance data. Seems the gross weight is not correct. Can you have a look?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jpgarraio
Site Admin
Posts: 698
Joined: Fri Sep 15, 2017 10:30 am

Re: Approach Option

Post by jpgarraio »

On 2020, you set your Fuel and Gross weight for the training before clicking on MOVE AC.
You can then train at any weight.

Cheers
Jean-Pierre Garraio
Developer
Image
Post Reply